Inchide

blue-horizon.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.

Informatii la: 0799.556.151 / 0727.435.815
Produse
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Informatii

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului.

 Subliniem obligativitatea notificarii prealabile pentru ca renuntarea sa produca efecte juridice. Notificarea se face in scris, pe adresa de e-mail a magazinului nostru, contact@blue-horizon.ro

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). 

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare. 

 Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client, AUDAX VISION SRL  nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. 

 Returul se poate face cu orice firma de curierat ce asigura livrarea la sediul AUDAX VISION SRL, ori apeland la serviciile Postei Romane.

 AUDAX VISION SRL nu percepe comisioane suplimentare de retur.

spacer

Website detinut de AUDAX VISION S.R.L., CIF: 38391348, Reg.Com: J29/2552/24.10.2017
Scrie-ne pe Whatsapp